Dječji vrtić Cvrčak Čakovec Lavoslava Ružičke 2, Čakovec info@dv-cvrcak.hr
+385 (0)40 390-382

BOŽIĆNA RADIONICA U SURADNJI S CENTROM ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ČAKOVEC

Bliži nam se najljepše doba u godini, božićni blagdani. U sklopu projekta „ Dijete i umjetnost“  djeca i odgojitelji vrtića Cvrčak organizirali su prigodnu radionicu izrade božićnih ukrasa od gline u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Čakovec. Zajedničkim snagama istanjili su glinu te prigodnim modlicama modelirali ukrase, a zatim borovim grančicama upotpunili poseban izgled ukrasa. U radionicu su se aktivno uključila djeca iz svih odgojnih skupina, a da bi konačan ishod aktivnosti bio u skladu s planiranim aktivnostima pomogli su vrijedni i marljivi učenici centra sa svojim rehabilitatoricama Rahelom Posavec i Zvjezdanom Miri Barila.

Kroz odrađene aktivnosti kod djece se razvijala fina motorika, kreativnost, likovni senzibilitet te najvažnija razvojna zadaća – pozitivan stav i prihvaćanje različitosti ( djeca s teškoćama u razvoju ).

Izrađeni ukrasi krasit će dječja božićna drvca u obiteljskim domovima. Druženje je završilo zahvalom, lijepim željama i čestitkama  za božićne blagdane. Ujedno se svi zajedno veselimo novim zajedničkim prilikama za suradnju.