Dječji vrtić Cvrčak Čakovec Lavoslava Ružičke 2, Čakovec info@dv-cvrcak.hr
+385 (0)40 390-382

Upisi

UPISI- LINK- VAŽNO!!!

VAŽNA OBAVIJEST:

Prijava na uslugu preko kojega će roditelji moći digitalnim putem podnositi zahtjeve za upis biti će omogućena putem sustava NIAS (e-Građani) pod nazivom e-Upisi u odgojno-obrazovne ustanove u sustav ili direktno preko linka: https://e-upisi.hr/ danas ( 25.5.2021.) poslije 20:00 sati.

Dragi roditelji/skrbnici,

U želji da vam olakša upis djece u dječji vrtić za novu pedagošku godinu 2021./2022. DV Cvrčak uključio se u projekt „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“. Putem nove usluge e-Upisi moći ćete iz svoga doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić kojem je osnivač Grad Čakovec.
Cilj ove usluge je osigurati vam što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić.

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodan je osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani, stoga obavještavamo sve roditelje/skrbnike koji još nisu prijavljeni na portal e-Građani da to učine u što kraćem roku. Dovoljno je da jedan roditelj ima osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Sve informacije vezane uz točne datume zaprimanja zahtjeva i detaljne upute provedbe e-Upisa objavit ćemo na našoj web stranici kad dobijemo upute Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. 

Ravnateljica

Lidija Varošanec