Dječji vrtić Cvrčak Čakovec Lavoslava Ružičke 2, Čakovec info@dv-cvrcak.hr
+385 (0)40 390-382

Valentinovsko druženje i radionica za roditelje u vrtiću Stonoga

Stihovima pjesme „Sad se vidi, sad se zna, tko se kome dopada…“ započelo je valentinovsko druženje djece mlađe i starije skupine PO Stonoga Novo Selo Rok, DV Cvrčak. 

Stihovima, pjesmama, plesom i igrom širila se i vladala ljubav,a djeca su za dragog prijatelja izradila i „Valentinovski poklon“.  Iako na druženju nisu bili prisutni sami roditelji itekako se osjećao njihov dobar duh u obliku „ftićekovih kolačeka“!

Djeca su s roditeljima ispekla mnoštvo „ftičekovih kolačeka“ pa je „svadbeni stol“ bio prepun ukusnih i mirisnih delicija. Djeca i njihove odgojiteljice Jagoda SršaMaja Kozjak HladkiSaša Sanjković i Smiljana Nedeljko iskreno zahvaljuju dragim roditeljima na trudu i suradnji!

Veliki broj roditelja odazvao se na zajedničku radionicu roditelja i odgojitelja, izrade kostima za nadolazeće maškare.U dogovoru sa djecom i odgojiteljima odlučeno je da djeca PO Stonoga, DV Cvrčak, ove godine budu maskirani u muhe.

U veseloj i radnoj atmosferi roditelji su imali priliku družiti se, razmjeniti iskustva vezana uz odgoj djece, a i tehniku izrade kostima, a neki od nih otkrili su kreativne talente koji su čučali u njima.

Ovim putem zahvaljujemo roditeljima na suradnji i podršci , te na uloženom trudu i druženju!

Male muhe u brižno izrađenim kostimima prošetale su u fašničkoj povorci u Čakovcu te u Novom Selu Rok.