Dječji vrtić Cvrčak Čakovec Lavoslava Ružičke 2, Čakovec info@dv-cvrcak.hr
+385 (0)40 390-382

Dan šarenih čarapica uz našeg Zrina

Prvi dan proljeća djeca PO Stonoga Novo Selo Rok, DV Cvrčak Čakovec, i njihove odgojiteljice: Maja Kozjak Hladki, Smiljana Nedeljko, Saša Sanjković, Jagoda Srša te asistentica Ljubica Murković, obilježili su u Udruzi sindrom Down u Novom Selu Rok.

U društvu svog prijatelja Zrina,  Martine Štrek, Lane i Lidije Furdi te rehabilitatorice – fizioterapeutkinje Ane Ivanek Kovačević , djeca i odgojiteljice su upoznati sa radnim prostorom Udruge i didaktikom koja se koristi u rehabilitatorske svrhe djece i osoba sa Down sindromom.

Zrin Štrek polaznik PO Stonoga, posebno je bio ponosan što je svojim prijateljima i odgojiteljicama mogao pokazati prostore Udruge te didaktiku i materijale. Svi zajedno uživali su u aktivnostima i novim materijalima kroz koje ih je vješto vodila rehabilitatorica- fizioterapeutkinja Ana.

 Dvoranom se orio dječji smijeh, pjesma, ples i igra kojim su veselo pozdravili prvi proljetni dan i Dan šarenih čarapica.

 Velike i male Stonoge zahvaljuju : Lani i Lidiji Furdi, Ani Ivanek Kovačević i Martini Štrek na gostoprimstvu, a najviše prijatelju Zrinu koji ih je svojim osmjehom i toplinom uveo u čarobni svijet Udruge sindrom Down.